Pralines

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Pralines luxedoos - middel

Selectie van onze in eigen atelier geproduceerde ambachtelijke pralines verpakt in een luxedoos met magneetsluiting en strik. Bevat ca 300g pralines. Wenst u enkel bepaalde smaken of juist bepaalde smaken niet, geef dit dan mee in de opmerking. Deze wordt niet verzonden, enkel af te halen in de winkel.
€20,05

Pralines luxedoos - groot

Selectie van onze in eigen atelier geproduceerde ambachtelijke pralines verpakt in een luxedoos met magneetsluiting en strik. Bevat ca 450g pralines. Wenst u enkel bepaalde smaken of juist bepaalde smaken niet, geef dit dan mee in de opmerking. Deze wordt niet verzonden, enkel af te halen in de winkel.
€28,85

Pralines luxedoos 2 lagen

Selectie van onze in eigen atelier geproduceerde ambachtelijke pralines verpakt in een luxedoos in 2 lagen en strik. Deze bevat ca 420g pralines. Wenst u enkel bepaalde smaken of juist bepaalde smaken niet, geef dit dan mee in de opmerking. Deze worden niet verzonden, enkel af te halen in de winkel.
€28,05

Pralines luxedoos 3 lagen

Selectie van onze in eigen atelier geproduceerde ambachtelijke pralines verpakt in een luxedoos in 3 lagen en strik. Deze bevat ca 630g pralines. Wenst u enkel bepaalde smaken of juist bepaalde smaken niet, geef dit dan mee in de opmerking. Deze worden niet verzonden, enkel af te halen in de winkel.
€39,10